Wat ben ik?

Ik ben een verbinder. Een PR professional die partijen bij elkaar brengt. Ook ben ik een enthousiaste programmamaker, debatleider en presentator. Of het nu om een boekpresentatie gaat of een paneldiscussie: ik kom graag snel tot de kern. Organiseren en het gesproken woord, daar ligt mijn kracht.

Als radio- en televisiejournalist ben ik gedreven en nieuwsgierig. Mijn specialiteit zijn de Antilliaanse en Arubaanse eilanden en álles wat daarbij komt kijken; politiek, cultuur, muziek, de Antilliaanse gemeenschap in Nederland en die op de eilanden. Ik presenteer, doe research en schrijf programma-voorstellen. Mijn jarenlange mediaervaring maakt dat ik snel en efficiënt werk. In 2014 en 2016 heb ik langere documentaire geproduceerd.

Vanuit mijn rol als manager van Stichting WeConnect, organiseer en presenteer ik meet-ups. Focus is: het verbinden van Caribische studenten & young professionals met de arbeidsmarkt op Curaçao, Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Het beter laten aansluiten van vraag en aanbod!