Nominatie Black Achievement

Ik ben genomineerd voor de Black Achievement Awards! Voor dit festival, dat elk in oktober plaatsvindt, ben ik met twee anderen genomineerd in de categorie Ondernemerschap. Eervol!

Ik ben blij en dankbaar voor de erkenning van mij als professional. In het bijzonder, een professional die zich inzet voor de Caribische gemeenschap in Nederland (en op de eilanden). De nominatie komt op een goed moment! Na13 jaar zelfstandig ondernemerschap en na precies 10 jaar zakelijk directeur te zijn van onze Stichting WeConnect. Een stichting die met Mike Ho Sam Sooi heb opgericht in 2013. Doel is om het welzijn en studiesucces van Caribische studenten te stimuleren.

Op 30 oktober wordt op de Gala avond van de Black Achievement Month bekend wie de winnaar is. Voor mij is de nominatie al genoeg. Op naar nog meer mooie black achievements; met ons geweldige WeConnect team en bestuur!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.