Congres ‘Duurzaam zakendoen tussen het Nederlands Koninkrijk , de Caribische regio en Latijns Amerika’

Intercontinental Amstel

Intercontinental Amstel

Op 23, 24 en 25 september 2015 presenteer ik een congres dat het zakendoen tussen het Nederlands Koninkrijk, de Caribische regio en Latijns-Amerika stimuleert. Het is een initiatief van InterExpo, een bedrijf op Curaçao dat haar 20 jarig jubileum viert. Vanuit mijn bedrijf werk ik sinds 4 jaar met InterExpo samen; we organiseren de handelsmissies in nauw overleg. Die mag ik vervolgens presenteren voor een breed internationaal publiek. Er hebben zich al bedrijven aangemeld uit Suriname, de Caribisch Nederlandse eilanden en Nederland.

Vrijdag 25 september staat een debat gepland dat in het teken staat van de evaluatie van 10.10.10; dat was het startpunt van de staatkundige vernieuwing binnen het Koninkrijk. Het belooft een interessante handelsmissie te worden die vele culturen, mensen en bedrijven duurzaam met elkaar verbindt. We zijn bovendien te gast in het Intercontinental Amstel Hotel, het mooiste hotel van Nederland!

Op 26 september is de afsluitende viering van 200 jaar Koninkrijk in Koninklijk theater Carré (Amsterdam). We sluiten daarbij door onze handelsmissie in de dagen voorafgaand te organiseren. Zo heten we graag premiers, gouverneurs en vertegenwoordigers van diverse overheden uit het Caribisch deel van het Koninkrijk en de top van het bedrijfsleven welkom op onze handelsmissie!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.