‘De Wonderboom’ naar Cuba

De documentaire ‘De Wonderboom, kunst van Capricorne’ is geselecteerd voor het Cubaanse Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano. De 35e editie van dit Film Festival vond plaats van 5 tot 15 december op Cuba. Onze documentaire maakte onderdeel uit van het programma ‘Arte y tradición’.

Als documentairemaker ben ik blij met de vertoning! Het is een mooie erkenning voor de film die ik samen met Mike Ho-Sam-Sooi heb gemaakt. De première op het Curaçao International Film Festival afgelopen april was fantastisch. Zo vind ik het ook bijzonder dat het Cubaanse publiek kennis maakt met het werk en de visie van Capricorne. Curaçao is een interessante samenleving met een heel eigen proces van emancipatie. Daar gaat ‘De Wonderboom’ ook over; laten zoveel mogelijk geïnteresseerden daar wereldwijd kennis van nemen.
BVN
Televisiezender BVN zond ‘De Wonderboom’ wereldwijd zondag 3 november uit. Op Curaçao was de documentaire te zien van 13.45 tot 14.25 uur lokale tijd. Hier staat meer informatie en de promo.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.